Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، پروژه‌های گردشگری برای رونق اقتصادی و تحول اقتصاد شهری در نقاط مختلف نقشه جغرافیایی اجرا می‌شوند، هر پروژه‌ای که بر صفحه کاغذ تحریر می‌شود پشتوانه فکری و تخصصی دارد که گاه ضعف‌ها و کاستی‌هایی به دنبال دارد و این حساسیت‌ها زیر ذره‌بین قرار می‌گیرد تا با نگاه همه‌جانبه روند اجرایی و عملیاتی شکل بگیرد، وقتی مرجع تخصصی نسبت به تصویب اجرای طرح صحه می‌گذارد نه تنها در یک مرحله بلکه دو بار موافقت شورای عالی معماری کشور را دریافت می‌کند به معنای آن است که تمامی جوانب طرح توسط کارشناسان دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اجرای پروژه تله‌کابین گرگان که دو دهه با مانع‌تراشی‌های متعدد همچنان بر روی کاغذ مانده است/ ایجاد حواشی و سنگ‌اندازی پیش‌روی پروژه‌های گردشگری فقط به ضرر استان تمام می‌شود

اجرای پروژه تله‌کابین گرگان که دو دهه با مانع‌تراشی‌های متعدد همچنان بر روی کاغذ مانده است، این مرحله با جلب موافقت دوباره مراجع تخصصی به کارزار اجرا آمده است، مهر تائید نهادهای استانی و کشوری در اجرای پروژه تله‌کابین گویای این است که دلواپسی مخالفان زیست‌محیطی کمی فراتر از نهادهای تخصصی است و باید آنها نیز در برابر حکم تصویب این پروژه تمکین کنند.

حفظ محیط زیست و منابع طبیعی مطالبه همه مردم است، ضمن اینکه مجریان پروژه هم بارها اعلام کردند تمامی جوانب را در اجرا در نظر می‌گیرند، ایجاد حواشی و سنگ‌اندازی پیش‌روی پروژه‌های گردشگری فقط به ضرر استان تمام می‌شود.

ناصر گرزین عضو شورای اسلامی شهر گرگان در خصوص اجرای پروژه تله‌کابین گرگان گفت: یکی از رویکردهای مدیریت شهری در این مقطع، توجه به پروژه‌های اقتصادی است نگاه به شهرها فقط رویکرد عمرانی ندارد بلکه باید به اقتصاد شهری نیز توجه شود.

وی تاکید کرد: باید به سمت اجرای پروژه‌هایی حرکت کنیم که شهر را از حالت رکود خارج می‌کند که در گرگان کمتر به این موارد پرداخته شده است، در دوره پنجم شورا نگاه ما این بوده که به این سمت حرکت کنیم.

* گرزین: اگر قرار باشد فقط توجه به نظرات موافقان و مخالفان طرح داشته باشیم که نباید پروژه‌ای اجرا شود/ ما هم خواهان قطع هزاران درخت برای اجرای پروژه نیستیم

عضو شورای اسلامی شهر گرگان در خصوص تعلل اجرای پروژه تله‌کابین گفت: اجرای این پروژه از دیرزمانی مطرح است، هر پروژه‌ای که می‌خواهد اجرا شود موافقان و مخالفانی دارد، آنچه ما نیاز داریم توجه کنیم، نگاه کارشناسی به موضوع است اگر قرار باشد فقط توجه به نظرات موافقان و مخالفان طرح داشته باشیم که نباید پروژه‌ای اجرا شود.

گرزین با بیان اینکه طرح تله‌کابین گرگان با دقت بسیاری بررسی شده است، افزود: هر پروژه‌ای برای اجرا یک بار موافقت شورای عالی معماری کشور را دریافت می‌کند اما تله‌کابین گرگان دو بار موافقت‌نامه این شورا را دریافت کرد، منتقدین خواسته‌هایی داشتند که در بازنگری طرح مورد بررسی قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه ما هم خواهان قطع هزاران درخت برای اجرای پروژه نیستیم، ابراز کرد: ما مجوزهای لازم را از محیط زیست و منابع طبیعی گرفتیم، اگر قرار باشد محیط زیست آسیب ببیند قطعا ما هم راضی نیستیم.

* طرح پارک جنگلی ناهارخوران ۶۰۲ هکتار و برای اجرای تله‌کابین ۲ هزار و ۳۶۸ مترمربع در طرح قرار می‌گیرد

عضر شورای اسلامی شهر گرگان با اشاره به اینکه طرح تله کابین گرگان در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب شده است، گفت: طراحی این پروژه توسط کارشناسان خبره انجام شده است، طرح پارک جنگلی ناهارخوران ۶۰۲ هکتار و برای اجرای تله‌کابین ۲ هزار و ۳۶۸ مترمربع در طرح قرار می‌گیرد.

گرزین بیان کرد: مبداء، ایستگاه‌های میانی و مقصد پروژه جانمایی شده است پروژه تله‌کابین ۱۷ دکل دارد مسیری که دکل‌ها نصب می‌شود مسیری خاکی و ماشین‌رو است در مقصد نیز اصلا درختی وجود ندارد که قطع شود، درختان در اطراف هستند.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه گردشگری و رونق اقتصاد شهری نیازمند امکانات ویژه‌ای هستیم، تاکید کرد: با حساسیت تمام این طرح اجرا می‌شود.

انتهای پیام/۸۳۰۰۱

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست گرگان معماری گردشگری اجرای پروژه تله کابین تله کابین گرگان اقتصاد شهری برای اجرای برای اجرا پروژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان

شهردار خوی از مسیرگشایی در بافت فرسوده و قدیمی این شهر با هدف کاهش ترافیک خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با توجه به اقدامات عمرانی شهرداری خوی شامل احداث کمربندی و مسیرگشایی در ۵ نقطه از بافت فرسوده شهر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها پاسخی به مطالبات مردمی در راستای کاهش ترافیک است.

وی افزود: همچنین با اجرای این پروژه‌ها در راستای بازآفرینی شهری اقدام و سعی داریم که مناطق کم برخوردار خوی نیز توسعه یابند.

شهردار خوی با اشاره به عملیات احداث کمربندی شهید سلیمانی گفت: کمربندی شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر در مسیر رفت و برگشت که هر مسیر آن چهار بانده بوده و احداث آن موجب کاهش ترافیک خواهد شد.

نصرالله‌پور با اشاره به پروژه‌های مسیرگشایی در راستای کاهش ترافیک شهری توسط مدیریت‌شهری خوی تصریح کرد: مسیرگشایی ادامه شیخ نوایی، بهشتی شمالی، پشت پارک ملت منتهی به جمشیدآباد از جمله این پروژه‌ها است با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 750525

دیگر خبرها

  • بازسازی بدنه ۷۵ دستگاه لکوموتیو
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان